De beste Tips & Tricks voor jouw Ervio laptop!

Op deze Pagina vind je de beste Tips & Tricks om je ervaring met je Ervio laptop zo makkelijk mogelijk te maken. Er zijn veel Tips & Tricks die jij misschien nog niet kent! Deze kun je hier allemaal vinden.

Hoe verleng ik de batterij duur van mij Ervio laptop?

Er zijn verschillende manieren om je batterij duur van je laptop langer te maken.
Hier zijn de beste Tips:

  1. Helderheid: Als je de helderheid van je beeldscherm omlaag zet, Gebruikt je laptop minder stroom en kan je langer met de batterij doen. Met de functieknoppen op het toetsenbord stel je de helderheid in op de gewenste instelling.
  2. Slaapstand: Klik links onderin je scherm op het vergrootglas en zoek naar energiebeheer en slaapstand. In dit menu wijzig je de tijd totdat je scherm en de laptop zichzelf uitschakelen. Kies een korte periode om zoveel mogelijk batterij te besparen. Wanneer je de laptop niet gebruikt zal deze eerder zichzelf in slaapmodus zetten.
Je bestanden snel terug vinden!
Het terugvinden van je bestanden kan even duren. Zelfs als je weet waar ze zijn, klik je vaak door een aantal mappen voordat je hebt wat je zoekt.
Gelukkig heeft Windows 10 een heel snelle zoekfunctie waarmee je alles in minder dan een seconde kunt vinden.
Hij zit alleen een beetje verstopt.
Zoeken doe je door de Windows knop in te drukken en gewoon te typen. Terwijl je typt verschijnen diverse zoekresultaten, gegroepeerd op bron. Erg handig om snel bestanden op te zoeken waarmee je aan de slag wilt.
Laat je niet meer afleiden tijdens het leren/werken!
Je kent het wel! Tijdens het leren/werken op je laptop toch even snel je social media checken. Dat leidt natuurlijk heel erg af! Wij hebben hier een oplossing voor gevonden. De oplossing is een Google Chrome extensie genaamd Stayfocusd.

Stayfocusd kan bepaalde sites voor een bepaalde tijd blokkeren. Dan kan je bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter blokeren zodat je niet meer in de verleiding komt.

Je telefoon koppelen met je ervio laptop

Je telefoon vinden met je Ervio huur laptop gaat heel gemakkelijk. Je installeert de App: “Begeleidende app voor Jouw telefoon” op je telefoon en verbind beide apparaten met het zelfde Wifi-netwerk.

Op je Ervio laptop staat een App standaard geïnstalleerd genaamd “jouw telefoon”. Die moet je ook openen en dan is het een kwestie van de stappen volgen.