Zo werkt het!

Binnen een paar stappen een laptop huren.

1. Bestel via webshop

Kies het type laptop dat bij je past en een abonnement voor 12 maanden

GEBRUIK LAPTOP / Is dit voor studie, (thuis)werken, Netflix/films kijken, of om en af en toe te gamen?
BEELDSCHERM / Hoe belangrijk vind je het beeldscherm? Moet alles gewoon mooi weergegeven worden of wil je graag het scherpste beeld voor films en series.
BATTERIJDUUR / Als je vaak onderweg bent of vaak op plekken weg van stroom zit (bv. bed, openbaar vervoer), is batterijduur belangrijker dan voor studie of werk.

2. Laptop wordt in orde gemaakt

Wij maken de laptop in orde met Windows, Microsoft Office, anti-virus software en je persoonlijke cloud.

SOFTWARE / We zorgen ervoor dat je de nieuwste versie van Windows en het complete Microsof Office pakket hebt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt beginnen met Word, Excel of Powerpoint.
UPDATES / Tijdens het laptop huren wordt deze automatisch bijgewerkt zonder dat je er omkijken naar hebt.
BESCHERMING / Altijd beschermd tegen aanvallen of virussen. Op deze manier blijven uw gegevens veilig en blijft de laptop lekker snel!

3. Laptop wordt gratis thuisbezorgd

We bezorgen de laptop thuis en staan vanaf dat moment  klaar om alles op te lossen bij vragen of problemen!

Je kan gelijk aan de slag met je laptop. Wij hebben de laptop verzekerd voor je, dus alle schade wordt door ons gedekt. Is je laptop beschadigd geraakt, dan lossen wij het binnen 24 uur voor je op.

4. Onderhoud tijdens abonnement

Gedurende het abonnement, zullen we af en toe een update sturen met acties of tips om je computer in topvorm te houden.

Onderhoud zorgt er voor dat je computer minder snel volloopt met onnodige opslag, die je computer weer langzamer maakt. Updates houden je computer beschermd tegen mogelijke virussen.

5. Na 3 jaar een up-to-date laptop

Als je na 3 jaar het contract verlengt, is het tijd voor een nieuwe laptop. Een laptop krijgt in 3 jaar wel wat te verduren namelijk.

Jaarlijks veroorzaken mensen 8.4 kilo aan elektronisch afval. Wij als Ervio willen dit beperken door de laptops en/of onderdelen weer te gebruiken. Zo maken we de cirkel rond.

6. Data service bij einde abonnement

Als je op een gegeven moment wilt stoppen met Ervio hebben we een Data-service, waarbij je de mogelijkheid krijgt om geheel veilig en anoniem je data van de computer te halen.

Daarna sturen wij de instructie voor het leegmaken van de computer, zodat je er zeker van bent dat er geen gegevens zijn achtergebleven als je de computer terugstuurt.

Het abonnement

HP Elitebook met Full-HD scherm. Ook geschikt voor grafische taken.

 

  • 14 inch LCD scherm
  • Windows 10 Pro + Office 365
  • Processor: Intel Core i5-6200U
  • Opslag: 256gb + 1000gb cloud

Abonnement proberen? Dat kan

Wil je het laptop huren proberen zonder er gelijk aan vast te zitten, dat kan. Je kan 14 dagen kennis maken met ons. Bevalt het niet? Dan stuur je de laptop gewoon weer terug.

Voor meer informatie over onze service, bekijk de FAQ