fbpx

Een schoollaptop zonder gedoe?

 

Met een laptop abonnement heb je een altijd werkende laptop. Je schoolwerk komt dus nooit in gevaar!

Enjoy the service!

Een schoollaptop zonder gedoe?

Met een laptop abonnement heb je een altijd werkende laptop. Je schoolwerk komt dus nooit in gevaar!

 

Enjoy the service!

WAAROM ERVIO?

Laptop + software + helpdesk!

Voor een vast bedrag per maand krijg je een laptop met software en helpdesk als er iets gebeurt met je laptop. Wij geloven dat je altijd een werkende laptop zou moeten hebben, dus die zorg nemen wij op ons!

Omdat we in de regio Rotterdam actief zijn, kunnen we snelle hulp bieden: we zijn nooit ver weg!

Nog vragen? Spreek ons aan via de chat, of bel/ mail ons!

1. Laptop keuze

Kies het type laptop(s) dat bij je past en een abonnement voor 1 jaar
Voor je laptop keuze is het belangrijk om na te denken wat binnen het bedrijf vooral met je laptop doet:

  • GEBRUIK LAPTOP / Bijhouden van mail, simpele office-taken of ook ‘zwaardere’ programma’s.
  • BEELDSCHERM / Hoe belangrijk vind je het beeldscherm? Moet alles gewoon mooi weergegeven worden of wil je graag het scherpste beeld.
  • BATTERIJDUUR / Als je vaak onderweg bent of vaak op plekken weg van stroom zit (bv. afspraken), is batterijduur belangrijker dan op de werkplek.

2. Laptop wordt startklaar gemaakt

Wij maken de laptop in orde met Windows, Microsoft Office, anti-virus software en je persoonlijke cloud.

  • SOFTWARE / We zorgen ervoor dat je de nieuwste versie van Windows en het complete Microsof Office-pakket hebt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt beginnen met Word, Excel of een presentatie in Powerpoint.
  • UPDATES / De laptop wordt automatisch bijgewerkt zonder dat je er omkijken naar hebt.
  • BESCHERMING / Altijd beschermd tegen aanvallen of virussen. Op deze manier blijven je bestanden veilig en blijft de laptop lekker snel! 

3. Laptop wordt gratis bezorgd

We bezorgen de laptop thuis of op school en staan vanaf dat moment  klaar om alles op te lossen bij vragen of problemen!

Je kan gelijk aan de slag met je laptop. Wij hebben de laptop verzekerd voor je, dus alle schade wordt door ons gedekt.

Is je laptop beschadigd geraakt door bijvoorbeeld waterschade, kortsluiting of brand: dan lossen wij het binnen 24 uur voor je op. Met alle data veilig in de cloud is dat geen probleem!

4. Onderhoud tijdens abonnement

Gedurende het abonnement, zullen we af en toe een update sturen met acties of tips om je computer in topvorm te houden.

Onderhoud zorgt er voor dat je computer minder snel volloopt met onnodige opslag, die je computer weer langzamer maakt. Updates zorgen voor de bescherming om de bedrijfsdata veilig te houden.

5. Na 3 jaar een up-to-date laptop

Als je na 3 jaar het contract verlengt, is het tijd voor een nieuwe laptop. Een laptop krijgt in 3 jaar wel wat te verduren namelijk.

Jaarlijks veroorzaken mensen 8.4 kilo aan elektronisch afval. Wij als Ervio willen dit beperken door de laptops en/of onderdelen weer te gebruiken. Zo maken we de cirkel rond. Voor het bedrijf vereist dit geen extra investeringen.

6. Data service bij einde abonnement

Als je op een gegeven moment wilt stoppen met Ervio hebben we een Data-service, waarbij je de mogelijkheid krijgt om geheel veilig en anoniem je data van de computer te halen.

Daarna sturen wij de instructie voor het leegmaken van de computer, zodat je er zeker van bent dat er geen gegevens zijn achtergebleven als je de computer terugstuurt. 

Kies je laptop

Kies je laptop

Met ons flexibele abonnement heb je al een laptop vanaf  €22,95 per maand.

En je zit nergens aan vast, na dit eerste jaar (Chromebook: 6 maanden) is het abonnement maandelijks op te zeggen.

 

Chromebook

Kleine, snelle laptop met lange batterijduur. Perfect voor school en studie.

€22,95 /mnd (6 mnd)

Plus

15.6 inch scherm, goede accu. Dus een snelle laptop voor films, school, studie en werk.

€29,95 /mnd (1 jaar)
Daarna 20% korting p/mnd

Premium

Full HD scherm en betere accu (> 10 uur). Ook geschikt voor grafische taken/ gaming.

€34,95 /mnd (1 jaar)
Daarna 20% korting p/mnd

Service en kwaliteit

We staan voor je klaar!

Vanaf het moment dat de laptop in gebruik is, staan wij voor je klaar. We helpen je direct als er iets niet werkt. We zorgen direct voor een vervangende laptop indien nodig. Omdat we in Rotterdam zitten, zijn we altijd dichtbij voor service!

Daarnaast is privacy voor ons zeer belangrijk. We hebben een veilige cloud service die in Nederland staat en waarop jouw data geheel afgeschermd staat. Dus mocht je laptop vastlopen of tijdelijk niet meer werken, dan zijn je bestanden in ieder geval veilig!

Service en kwaliteit

We zijn er voor jou!

Vanaf het moment dat de laptop in gebruik is, staan wij voor je klaar. We helpen je direct als er iets niet werkt. Ook op onze site kan je terecht, waar een hele pagina met allerlei tips is te vinden!

Daarnaast is privacy voor ons zeer belangrijk. We hebben een veilige cloud service die in Nederland staat en waarop jouw data geheel afgeschermd staat. Dus mocht je laptop vastlopen of tijdelijk niet meer werken, dan is (vertrouwelijke) data in ieder geval veilig!

Een circulaire wereld

Wij geloven in de circulaire economie, waarin we spullen langer zullen moeten inzetten voor een betere wereld. Door de verandering van bezit naar gebruik krijg jíj de beste service en zorgen wij als Ervio dat de laptop na het abonnement zo veel mogelijk wordt hergebruikt.

Je krijgt na 3 jaar weer een nieuwe laptop en de oude laptop brengen we weer terug in gebruik: de laptop kan worden gerefurbished of we gebruiken de onderdelen opnieuw.

Interesse? Bel ons of blijf op de hoogte via email: